Tur i oturen

Sweden Rock- Reunion blev en ganska blöt tillställning. Men trevlig, förutom en del små missöden på "Hemmet". Så vi gick vidare till Hamlet, och det stället blir ju bara sunkigare och sunkigare.

Vi sa det efteråt att vi kunde lika gärna varit kvar hemma hos mej, det var ju trevligare........för alla utom grannarna. Och så hade vi ju inga U-båtar heller. Måste lära ungdomarna att dricka U-båt!

Idag kom Dan, Jennie och lilla Axel och hämtade mej. Vi var på Rusta och handlade lite först, sen köpte vi McDonalds och skulle hem till dom och äta. Men vi kom inte långt förren bilen började bete sej konstigt. Dan körde till kanten och gick ut och tittade. Det visade sej att TVÅ stora bultar till hjulet gått av.
Vi fick snabb hjälp av både en däck-firma och bärgare, plus Jennies plastpappa och mitt ex. Hasse. Men det blev ju lite turbulent innan vi kom hem och fick äta våra burgare.

Det kunde gått mycket värre om vi kommit ut på stora vägen och ökat farten.

Ikväll har jag gett Laila taktil beröring, hon såg ganska salig ut efteråt. Det blir nog fler gånger, det är så härligt att få ge också.

Taktil beröring

Att röra viden annan människas kropp,
innebär att man har hela hennes
tidigare liv i sina händer.

   


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0