Spotify

Idag har jag tagit en slappardag. Myst i soffan med tidningar, bok och datorn. Gött och välbehövligt!

Jacob (extrakille på jobbet) har fixat så att jag kunde ladda ner Spotify gratis. Yippie!!!!! Här ska spelas!
Ska bara fixa högtalare också så det blir bra ljud. Vad mycket bra musik det finns, är bara så dålig på att komma ihåg vad allt heter.

Imorgon ska jag sova länge och ladda batterierna för en kväll på L´Orient för att se "Charlotte The Harlot", ett band som spelar Iron Maiden-covers.

"Det är de som inte hör musiken
som tror att dansarna är galna."

Lokalfråga??

Sitter och tänker på vart jag ska fortsätta min verksamhet med "Naturelle Kraft", dvs meditation, gruppterapi, personlig utveckling, healing, taktil beröring, samtalsterapi, bildterapi, regressioner, auramålningar och mediala sittningar.

Jag har nu en lokal på Vasavägen tillsammans med Milo, men vi trivs inte. Jag kan inte riktigt förklara varför, det är helt enkelt fel energier och så är det alldeles för kallt. Vi har sagt upp kontraktet till årsskiftet och det ska bli så skönt.

Funderar på att fråga i föreningen jag bor i om de har nån källarlokal ledig. Jag hade en förut som funkade helt ok, behövs igentligen inget avancerat bara jag får vara igång med det jag brinner för.

På tal om meditation ska jag nog sätta mej en stund nu och meditera.........känner mej lite sliten i kroppen och knoppen.  Saknar Håkan på jobbet, han har varit borta 2 veckor nu. Jag ska nog skicka lite healing i meditationen.

Så en tanke och skörda en handling.
Så en handling och skörda en vana.
Så en vana och skörda en personlighet.
Så en personlighet och skörda ett livsöde.

mammor......?

Igårkväll satt jag och hade dåligt samvete för att jag inte har hört av mej på ett tag till min mamma. Än mindre varit där (- där = Loftahammar). Min mamma har bott i Ekholmen sen -69 tror jag det var vi flyttade dit. Nu i sommeras fick hon plötsligt för sej att hon skulle flytta till Loftahammar!!!! Hon har visserligen en sommarstuga på Tättö där hon är halva året, men därifrån till att flytta till en hyreslägenhet och bo även vinterhalvåret.......??????  (hon har alltså kvar sin stuga också).
Och så i morse när jag skulle börja jobba kommer min syrra inspringandes på jobbet och ska köpa kaffe.....morsan är i stan.....
Ja, hon skulle på symöte igår och nu ska vi fika och umgås och sen ska hon på stan med Mysan (syrrans dotter) och sen ska hon till Annie (min dotter, bor i Askeby). Och sen ska hon åka ner igen......

Jaha ja.........så var det med det ja. Jag tror jag lämnar över det dåliga samvetet till nån annan.

SKOFÖRETAGET
För många år sen ville ett skoföretag utvidga sin marknad.
Styrelsen beslöt att skicka ut två olika representanter, som på
var sitt håll skulle undersöka möjligheten att sälja skor.
Representanterna skickades till olika delar av Australien,
för att se om det fanns en marknad främst bland aborginerna.
En tid senare kom två telegram.
Det första löd: "Omöljlig marknad. Alla går barfota."
Det andra löd: "Oändlig marknad! Alla går barfota!"                         Med andra ord: Se möjligheterna!           

Jag är med blogg

Undrens tid är inte förbi! Jag håller på att skaffa mej en blogg. Pia är här och ska försöka få mej att förstå den enklaste tänkbara variant, men det kommer nog att ta ett tag innan jag får till saker och ting.
Tålamod.......och så lite tålamod.........!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0