Horoskop v.1

Blev ett långt nyårsfirande, gick hem 5.30. Men roligt var det. God mat, lekar och mycket luftgitarr. Att inte grannarna fick spader är en gåta.
Idag har jag städat bort julen. Jag hade inte så mycket julgrejer men det var ändå skönt att slippa se elendet.

Nytt år och nya Horoskop. V.1

STENBOCKEN

Dags för storstädning, både i hemmet och inombords. Längst där inne bor ditt inre lugn, din styrka och visdom. Men för att komma in dit behöver du rensa ibland negativa och frustrerande tankar.
Att verkligen städa i hemmet, kanske göra en mindre ommöblering eller köpa nåt nytt ger dej inspiration att också jobba med dej själv.

Sök ditt lugn

VATTUMANNEN

Du söker lite äventyr i tillvaron. En vän har ett förslag, men du tvekar av ekonomiska själ. Tänk efter en gång till, det kan gynna dej till nya kontakter.
Du har så mycket känslor i ditt hjärta nu och du vet inte hur du ska få ut dem på rätt sätt. Har du svårt att få ut dem genom ord så gör det i handling istället. Du har så mycket att ge.

Tveka inte

FISKARNA

Du chansar i en fråga. Kanske blev det inte så bra som du tänkt dej. Men misströsta inte, det blir en lärorik "tabbe" som du kommer att ha mycket nytta av längre fram.
Det känns jobbigt att behöva visa sej "naken" men du växer i en persons ögon.
Planera gärna resor längre fram, men gör inga nu.

Hemma bäst

VÄDUREN

Det stormar i känslo och kärlekslivet. Du tycker att du försöker och försöker, men hur du än gör blir det fel.
Det är nu som du måste börja att se problemen från ett helt annat håll. Var kommer dom ifrån, från början och vad är det som ger dom näring?
Våga att se problemen från andras håll och omvärdera dina åsikter. Släpp taget från invanda mönster och ni kan mötas på halva vägen.

Våga hänga löst

OXEN

Våga att kapitulera, våga att säga förlåt och du får ro i ditt hjärta. Kanske är det dej själv du behöver be om förlåtelse. Du har inte varit så snäll mot dej själv på sistone.
Är det nåt det ska investeras i nu så är det dej själv. Vad behöver du? Vad mår du bra utav? Vad behöver din kropp?
Se det inte som egoism, om du inte mår bra kan du inte heller ge till andra!

Investera

TVILLINGARNA

Det strålar om dej nu. Du har som ett gyllene ljus omkring dej som lyser upp din väg. Och ljuset lyser så starkt så det räcker till många fler.
Dela med dej av ditt ljus, du har personer omkring dej som kan behöva lite. Du ska se att ju mer du ger, ju starkare strålar du.
Sikta mot stjärnorna, du har allt att vinna nu.

Ge och ta

KRÄFTAN

Du har ett familjeproblem. Du känner dej dömd av gamla fördomar. Låt andra ha vad som tillhör dom. Du vet vad du har och vill ha.
Kan dom inte aceptera dina behov så sänd dom kärlek i din meditation och tanke, mer kan du inte göra.
Du har mycket kärlek i dej nu och när du släpper dina tankar fria och är i känslan kommer stora insikter till dej.

Njut

LEJONET

Det känns som att du utkämpar en strid, en strid mellan din kvinnliga och manliga sida. När du hittar balansen kommer saker och ting hända i en rasande fart. Då har du målet väl inringat.
Och inte behövs det några svärd på vägen, det går lätt som en plätt.
Du vill ha ordning och reda omkring dej.

Sikta framåt

JUNGFRUN

Är du säker på din åsikt så stå upp för den. Ärlighet varar längst.
Du känner för att börja med nåt nytt. Gympa, dansa, måla, skriva.......nån ny cirkel eller grupp...??
Tveka inte, det kommer att göra dej gott.
Amor skjuter pilar......synas eller ducka........?????

Valet är ditt

VÅGEN

Torka dina tårar, du har mycket att glädjas över. Det finns många som skulle vilja komma dej närmare om du bara tillät. Du behöver inte vara på din vakt hela tiden. Våga släppa kontrollen och börja ta för dej.
Gå inte omkring och oroa dej för en medicinsk fråga. Sök hjälp och få svar på dina frågor. Verkar inte vara nåt att oroa sej för.

Bara att komma igen

SKORPIONEN

Du tycker att du jämt måste vara så vuxen. Ha livet ordnat, leva efter regler och ta så mycket ansvar. Ibland vill du bara ta fram det lilla barnet inom dej och leka, njuta och släppa alla förpliktelser.
När du gör det strålar solen över dej och ger dej ljus och ork att axla vuxenrollen. Låt det vara så, det är din näring just nu.

Lek

SKYTTEN

Du står inför ett svårt val. Försök att sakta farten lite så du inte gör nåt ogenomtänkt. Det finns fördelar och nackdelar åt båda hållen men låt dej inte skrämmas av det som ligger dolt, det outforskade.
Om du vågar klippa kedjorna får du spänning och vind i seglen.

Mod

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0