Årshoroskop 2011

Årshoroskopet tog längre tid än jag trodde, men här är det iallafall.

HOROSKOP 2011

STENBOCKEN

kvartal 1: Du behöver vara helt uppriktig mot dej själv för att hitta harmoni. Är du beredd att slänga dej ut i det okända och göra förändringar? Också ditt samspel med andra människor påverkar din strävan efter lycka. Ta ansvar för ditt liv!
kvartal2: Våren är helt beroende av hur väl du lyckades med kv.1. Antingen fortsätter du att sända ut dina projektioner på andra och se hur fel alla andra gör hela tiden. Eller också så blir det en tuff vår där du faktiskt har börjat jobba med någonting du vill förändra hos dej själv. Det gör sej inte av sej självt, men de stunder där du kan känna förändringen komma är guld värda.
kvartal3: Du hittar någon att föra djupa healande samtal med, det är ömsesidigt ge och tagande och ni har stort utbyte av varandra. Du känner dej lite deppad över saker du velat göra men som inte blev av. Var rädd om din mage.
kvartal4: Det här är det bästa kvartalet det här året för dej. Om du lyckades göra en förändring i kvartal 2 så fortsätter den nu och du går in i att se på dina olika roller och släppa en del masker. Orden ärlighet och baktankar är starka nu. Du får framgångar nu i arbetslivet och du börjar känna dej starkare och mer focuserad.

Vecka 1: Ett litet äventyr, kanske en överraskning

VATTUMANNEN

kvartal1: Om du öppnar upp för dina känslor och följer dom så slipper du dina eviga överväganden om saker och ting. En resa över vatten gör dej gott, avkoppling och annat att tänka på.
kvartal2: En lite ensam period, men det är vad du gör den till. Kan du njuta av ensamhet, vända dej inåt och ha en dialog med dej själv eller tycker du bara att det är jobbigt? Du återupptar någon kreativ sysselsättning som du gjorde förr, du kanske till och med tar den till en ny nivå.
kvartal3: Nu blir det mera samvaro om än på ett lugnt och stillsamt sätt. Nya möjligheter öppnar sej för dej, det kan röra sej om en flytt och ändrade familjeförhållanden. Du vill gärna vara den där örnen som spänner ut sina vingar och har överblick över allting - kontroll.
kvartal4: Nu tappar du i energi igen. Din självkänsla brister och du jämför dej hela tiden med allt och alla. Vi är alla olika, vi är själar formade av gener uppväxt och kultur. Ibland tycker du att du inte är någonting - men det är du. Du är allting - du har allting inom dej. Lev och ge - och du får tillbaka. Fina stunder i december.

Vecka 1: Det finns kärlek för dej

FISKARNA

kvartal1: Aldrig i din vildaste fantasi kunde du ana att du hade så mycket kraft. Du nockar ditt motstånd och grejar det mesta. Nu tar förändringen fart på allvar.
kvartal2: Du fullbordar något som kräver att du skriver på ett papper, och när väl det är gjort så ligger din väg där, färdig att börja gå på och odla vad du vill vid vägkanten. Du njuter av den här tiden och sprider din positivitet.
kvartal3: En spännande resa lockar. Kanske till ett annat land. Resan handlar mycket om balans för dej. Den ger dej balans, men du lär dej också att tänka ur olika perspektiv, att det alltid finns olika sätt att göra sina bedömningar.
kvartal4: Den här perioden innebär två problem för dej. Det ena tar du dej an med stor intensitet (det har med relationer att göra). Du vet vad du vill och ingen kan rubba dej. Det andra är lite mer ogripbart för dej och du skjuter hela tiden problemet framför dej.Det tar på din energi - tänk på kraften du hade i början på året, ta tillbaka den.

Vecka 1: Du drömmer om tvåsamhet, dejta vet ja

VÄDUREN

kvartal1: En ny mognad är på väg in i ditt liv. Du söker vägledning i en del frågor och du gör rätt i att lyssna på andra till en viss del. Du vet också att du behöver lyssna till din intuition och lita på den. Mycket att tänka på men även spännande.
kvartal2: Nu får du plocka fram slumrande energi som ligger på det mentala planet. Det blir intensivt men stimulerande och det har förmodligen med ditt jobb att göra. Bränn bara inte ut dej, glöm inte bort dina stunder i tystnad när du tar kontakt med ditt högre jag och lyssnar till universum.
kvartal3: Nu kan du få lite välbehövlig fritid och koppla bort ansvaret ett tag. Har du en trädgård är den en skön oas för dej. Du gillar också att plocka fram din lekfullhet och göra lite udda och galna saker. Du sprider livsglädje och mår bra.
kvartal4: Någonting händer som gör att du väljer att leva ögonblick för ögonblick. Det blir plötsligt jobbigt att planera och se vad som ska hända i framtiden. Du har kanske tagit på dej för mycket? Du öppnar också upp för en större medvetenhet vad det gäller en relation. Mycket känslor.

Vecka 1: Full fart på kreativiteten

OXEN

kvartal1: Du har hört det förut - släpp taget! Du känner ett vemod, ensamhet och sorg, men du vet att du måste släppa. Din mage och ditt hjärta säger dej att du har fattat rätt beslut. Vi skapar våra egna liv och nu har du påbörjat en ny fas i ditt.
kvartal2: Du bestämmer själv takten på den här nya fasen. Saker och ting håller på att transformeras inom dej och låt det ta den tid det tar. Låt inte andra få ha åsikter om det här alls. Det här är din fas. Det känns som att saker och ting börjar att tina upp, inte bara i naturen.
kvartal3: Här börjar du att plocka fram lejonet ur fårflocken. Du börjar att uppvisa ledartalanger och hjälper till och med ett och annat får i flocken. Du påbörjar någonting i grupp som får dej att må bra. Ur det kommer mycket kreativt och glädje.
kvartal4: Tidigare liv påverkar dej nu starkt i det här livet. Kanske får du tag i någonting som du har känt återkommer hela tiden i ditt liv, något som upprepas och som inte lämnar dej ifred. Eller en fobi som inte vill släppa. Nu har du chansen att släppa den fri. Sök efter källan när den uppkom.

Vecka 1: Firande, party

TVILLINGARNA

kvartal1: Nu har du fått nog av stressande. Du förstår att om du inte ska bli sjuk så får du helt enkelt tvinga dej själv att koppla av. Kanske måste du till och med åka nån annan stans för att bryta det hela. Gör vad du måste - din hälsa är i fara.
kvartal2: Så där ja, tillbaka igen i samma hjulspår!? Du håller kvar i det gamla som om det vore en guldskatt. Släpp, släpp, släpp. Du måste rannsaka dej själv. Vad är viktigast? Guldskatten eller din hälsa? Vem är det som har dom här kraven på dej? Är det du eller är det nån annan? Gör dej av med guldskatten, du kan börja samla på annat, sånt som är bra för dej.
kvartal3: Äntligen vänder det. Din inre röst har talat och du har fått en ny förståelse.När du lever tillsammans med din innersta vilja och dina behov får du en helt annan balans. Nya vänner finns vid din sida och du trivs vid vatten.
kvartal4: Genom andra och böcker skaffar du dej nya intressen. Intressen som gör dej djupt engagerad och fast du nu också lägger mycket tid och energi så är det en helt annan sak än den stress du befann dej i under första kvartalet. Och ännu mer vänner väntar.

Vecka 1: Bli inte lurad

KRÄFTAN

kvartal1: En massa jobbigt har lagrats under en tid nu. Orosmolnet du har i bröstet vill inte släppa och du vet att du måste ta en del obekväma konfrontationer. Ha tillit till att det blir till det bästa även om du får göra en del uppoffringar och klippa en del band.
kvartal2: Ibland känns det som att du håller på att tappa förståndet. Du grubblar över din existens och tycker inte att du får några svar. Men det krävs mod att leva och helst att leva som man vill. Utanför stadsbullret med närhet till naturen hittar du ditt mod och strävar vidare.
kvartal3: Ur din lilla svacka blomstrar en ny mogenhet. Vi ska inte förkasta våra svackor, det är dom som får oss att växa. Hela sommaren frodas du och älskar att göra det mysigt för dina vänner. Det växer också en kärlek som blir mogen att plocka.
kvartal4: Nu smyger ett okontrollerat kontrollbehov in i bilden. Har du nästlat dej in i nåt du inte kan kontrollera? Något ovant för dej. Tar på krafterna. Allting var så bra och så tappar du kontrollen! Kanske är din nästa läxa i livet?

Vecka 1: En kärleksfull upplevelse

LEJONET

kvartal1: Du upplever en sorg. En sorg över en bortgång eller en relation. Du behöver ge det tålamod, det måste få ta sin tid. Något nytt är ckså på gång, men du tar inte tag i det nu för du känner dej förlamad.
kvartal2: Kampen fortsätter inom dej och du har nu börjat att känna skuld också. Släpp det du inte kan påverka och gå vidare i livet. Inget blir bättre för att du deppar ihop. Det finns andra som behöver dej och uppskattar dej i livet. Våren brukar ju vara din - gå ut och ta den!
kvartal3: Du medverkar i någonting som får det att vända en del. Och långsamt när du focuserar på nya grejer och sånt som du har kvar och som är viktigt i livet börjar förlamningen att släppa. Du kompromissar med någon om en familjeangelägenhet.
kvartal4: Nu reser du dej upp på allvar. Nya visioner reser sej med dej och du kan inte sätta igång snabbt nog.Du får ett brev eller mail som ger dej en del att tänka på. Vad har du att förlora? Du strålar och skänker din omgivning mycket glädje genom att bara vara du.

Vecka 1: Nytt medvetande, insikt

JUNGFRUN

kvartal1: Var inte småaktig nu. Man får inte vara småsnål vad det gäller viktiga saker i livet. Du känner utanförskap i en viss situation och du kan känna dej som en liten trulig barnunge som inte får vara med. Du vill ju veta vad som finns på andra sidan den där låsta grinden. Orättvist!
kvartal2: Du bär på en börda som du inte vet var du ska tippa. Dvs. vem som ska få höra. Att ventilera och diskutera kan vara bra men problemet är i alla fall ditt. Eller?? Kan du ge tillbaka det till den som har gett dej det? Kan gå. Stå på dej.
kvartal3: Så där ja, så var du av med det. När du följer flödet och lyssnar till dina behov har du automatiskt tagit ett stort steg mot läkning av problemen. Blomstrande sommar med många kul upplevelser och skön avkoppling. Lite flower-power över en kortare resa med mycket skratt.
kvartal4: Stora möjligheter till förändring. Hur stora och hur fort bestämmer du själv. Men någonting har börjat snurra. Kontrollbehovet sätter också gränser.

Vecka 1: Du hittar mod där inne

VÅGEN 

kvartal1: Släpp några av bollarna du har i luften just nu. Det finns inte energi till allt. Lägg ner lite av ditt partajande också, så blir livet till en skönare fest. Din ledare försöker ge dej budskap ibland men du vill inte höra. Hur vore det att börja året med att ta reda på vad han vill dej?
kvartal2: Kan det ha att göra någonting med att man kan få större förståelse av att sitta och göra precis ingenting. Att titta på naturen, en fluga eller en å som rinner. Om du inte stannar upp en smula kommer du under våren att få dina insikter genom ont i kroppen. Ingen bra metod . Någonting i ditt hem håller också på att gå sönder.
kvartal3: Halva sommaren kommer att gå innan du har bestämt dej för vad du vill. Ta vara på tiden , vi får ingenting igen. Andra halvan blir iallafall ganska harmonisk om du kan hitta rätt i ditt hjärta. Var ärlig mot en person som har fastnat för dej.
kvartal4: Det ser ut som om du får ta ett större ansvar nu. Det blir en omställning men du kommer att växa med din uppgift. Kanske byter du till och med jobb. Du gör en kompromiss med dej själv - lagom är bäst.

Vecka 1: Gå in i tystnaden

SKORPIONEN

kvartal1: En fnurra på tråden med en gammal vän. Ibland får man svälja sin stolthet och bara försöka förstå. Jobba för en lösning, vänskapen finns kvar.
kvartal2: Det gör ont när knoppar brister, vilket dom gör på våren. Och kanske i dej också. Man brukar säga så när man tar till sej en ny insikt som kan sätta igång en smärta, sorg eller ilska. Men kom ihåg att insikter alltid är nåt gott till slut.
kvartal3: Sommaren blir skön och kreativ. Du tar till vara på dagarna och hittar hela tiden på nya saker att göra. Du jobbar mycket med healing och det gör dej gott. Ända molnet på himlen är en skuldkänsla du traskar omkring med. Var det verkligen någonting du kunde påverkat? Prata med nån annars har den en tendens att förstoras.
kvartal4: Det är någon som vill moralisera över dej och ha åsikter om vad som är bäst för dej. Be personen vänligen men bestämt  att du klarar dej utan råd. Du känner dej lite busig och lekfull nu och gillar att roa dej.

Vecka 1: Lyssna på din inre röst

SKYTTEN

kvartal1: En lugn tid när du prioriterar att bara vara och att ta hand om dej själv. Du jobbar en del med att vara sann mot dej själv och det känns underbart när du märker hur viktigt det är.
kvartal2: Ifall du nu kan ta det lite lugnt och försiktigt med en relation som kan utvecklas till kärlek har du stora chanser att lyckas. Men som sagt, ta det lugnt annars kan du skrämma bort din kära. Det finns saker som ligger i vägen och måste få ta sin tid.
kvartal3: Nu blir det lite rörigt inombords. En del gammalt måste ut och brännas för evigt, för att nytt medvetande ska få komma in. Till och med en del gamla relationer åker med, trist men nödvändigt.
kvartal4: Du trodde att du gjort ett bra jobb i kvartal tre, men en box med mera gammalt skit blir hittat. Nu finns det nån som får ha tålamod med dej, tänk vad gammalt skräp kan kleta sej fast. En oväntad resa kan hjälpa till.

Vecka 1: Ge eller ta emot healing

Kommentarer
Postat av: Jennie

Skytten ser bra ut för i år :)

2011-07-11 @ 09:36:54
URL: http://www.astrologisidan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0