Förkylt

Förkylt.......! Är snorig och trött. Efter jobbet var jag en sväng på stan och tänkte att jag skulle köpa några julklappar. Men orken tröt, så jag släpade mina gamla trötta ben till systemet och köpte några flaskor vin istället. Åkte hem och åt och korkade upp lite rödtjut till maten. (Är nog nyttigt med lite antioxidanter mot förkylning tänkte jag.)
Sen sov jag så det knakade på soffan i över en timme. Och inte blev jag piggare för det! Bäst att gå och lägga sej tidigt för att orka med 10-timmarspasset jag jobbar imorgon, resonerade jag vidare.
Och vad händer nu........!!! Jag kan inte somna...! Ligger och kippar efter luft som en j...a guppi...!

Mera antioxidanter kanske??  Njae... får nog va. Det får nog bli en bok eller ett par Sudoku. Kommer va helt slut imorgon.

Att klaga är som att sitta i en gungstol-
du har nåt att göra
men du kommer ingenstans.


Smällkarameller

Idag har jag varit ute i Askeby hos Annie, Leo och Wilmer. Jag hade med mej silkespapper och klistermärken så vi kunde göra smällkarameller till jul.
Leo var genast med på noterna. Jag fick vika och han skulle klippa och klistra på änglar och tomtar. Wilmer blev trött av att bara titta på och tog en rejäl tupplur.
Sen skulle vi leka doktor och jag skulle få spruta. ( Mot svininfluensan kan jag tro. ) Han och Wilmer fick den häromdan.
Sen kom Rikard hem och vi fixade lite käk. Jag fick åka hem med honom när han skulle in och spela innebandy.

Jag hade bara varit hemma en liten stund när Annie ringer och jag hör direkt att det var nåt som hade hänt. Ja, mycket riktigt. Då har ungarnas farfar fått ännu en hjärnblödning.
Kan bara hoppas på att allt går bra, jag ska sätta mej ikväll och sända healing.

Ibland tror vi att det vi gör
bara är en droppe i havet.
Men havet skulle vara mindre
utan den droppen.

(Moder Teresa)


Stjärnor

Igår frågade jag föreningen jag bor i om det finns nån källarlokal ledig. Det fanns det inte, men jag fick ställa mej i kö och jag fick stå som nummer ett för en större lokal. Det fanns de som stod på kö men de behövde bara nåt mindre. Jag får se till att få mitt lilla rum hemma iordning nu så att jag kan komma igång i vilket fall.

Jag stökade lite hemma också med att sätta upp stjärnslinga i köket och min stora pappstjärna i vardagsrummet. Jag tände en massa ljus och kände för första gången på många år att det ska nog bli lite mysigt med jul i år. Kanske är det för att jag ska fira med både Annie och Dan och deras familjer. Det ska faktiskt bli riktigt kul att se alla tre smågrabbarna med tomten och öppna paket.
Jag har fixat ledigt på julafton, känns skönt.

Det är bara allt det här med all kommersiallisering kring jul som gör att det tar bort så mycket av det mysiga som egentligen finns. Hur folk blir helt galna av att shoppa.

FATTIG ELLER RIK?

Det här är berättelsen om en mycket rik man
som ville visa sin son hur fattiga människor
lever. Pappan och sonen tillbringade därför
ett par dagar hos en mycket fattig familj som
bodde i närheten av deras gods. När de åter-
vände efter besöket frågade pappan:
"Förstår du nu vad fattigdom innebär?"
"Ja, det gör jag", svarade sonen.
"Kan du då beskriva skillnaden mellan vårt liv
och deras", bad pappan.
"Vi har bara en hund, men de har fyra. Vi har
en liten pool på gården, men de har en hel
sjö. Vi har olikfärgade lampor i trädgården,
men de ser hela stjärnhimmlen. Vi har en massa
betjänter som hjälper oss, men de hjälper
andra. Vi har stängsel runt hela vår gård, men
de har vänner som skyddar dem.

"Jag som trodde vi var rika och de fattiga."


Tur i oturen

Sweden Rock- Reunion blev en ganska blöt tillställning. Men trevlig, förutom en del små missöden på "Hemmet". Så vi gick vidare till Hamlet, och det stället blir ju bara sunkigare och sunkigare.

Vi sa det efteråt att vi kunde lika gärna varit kvar hemma hos mej, det var ju trevligare........för alla utom grannarna. Och så hade vi ju inga U-båtar heller. Måste lära ungdomarna att dricka U-båt!

Idag kom Dan, Jennie och lilla Axel och hämtade mej. Vi var på Rusta och handlade lite först, sen köpte vi McDonalds och skulle hem till dom och äta. Men vi kom inte långt förren bilen började bete sej konstigt. Dan körde till kanten och gick ut och tittade. Det visade sej att TVÅ stora bultar till hjulet gått av.
Vi fick snabb hjälp av både en däck-firma och bärgare, plus Jennies plastpappa och mitt ex. Hasse. Men det blev ju lite turbulent innan vi kom hem och fick äta våra burgare.

Det kunde gått mycket värre om vi kommit ut på stora vägen och ökat farten.

Ikväll har jag gett Laila taktil beröring, hon såg ganska salig ut efteråt. Det blir nog fler gånger, det är så härligt att få ge också.

Taktil beröring

Att röra viden annan människas kropp,
innebär att man har hela hennes
tidigare liv i sina händer.

   


Takida

Takida var assköna!! Skönt sound och skön röst på denna undersköna kille. Ändast ögonen var torra. ( För dom stod rätt ut som pingpongbollar, på mej alltså. ) På Laila också för den delen, vi fantiserade om att ockupera deras buss utanför men kom på att vi nog har ett par år för mycket på meritlistan. Suck.......!

Tina och Pily var mer inne på att ta förbandets Sonic Syndicates buss och jag tror inte att det var tjejen i bandet som lockade. Men där är vi nog nästan inne på pedofili. ( Även dom la ner sitt projekt. )

Konserten började redan 19.30 så vi hann bara med två bärs på Mörners "Hemmet" innan och inget alkoholaktigt fanns att köpa i sporthallen. Dvs. en ny upplevelse....

Men det gick bra det med, och efteråt gick vi raka vägen hem.......ja trot om ni vill....

För att undvika mer av den varan (törst alltså) så har jag beställt hemleverans från systemet ikväll av min son Dan. En låda LaCorona, vin och glögg.
Så på Sweden Rock reunion hemma hos mej imorgon ska inte jag hehöva vara törstig iallafall. Tack och lov för ungar när dom ser till sin gammla mamma.

Ju mer man tränger bort en sida hos sej själv,
desto större kraft får den.


Oxytocin

Läste i Corren idag på sista sidan i B-delen om oxytocin. ( Jag stavade alltså fel- oxytycin skall alltså vara oxytocin och ingenting annat. )
Det står att hormonet utsöndras i kroppen vid te.x. massage, under en förlossning eller i samband med amning. Hormonet tros också kunna frigöras vid "kärleksfulla kroppskontakter" och att det ökar chansen till sociala kontakter.
VILKEN TUR ATT MASSAGEN FINNS..........!!!!!!!!!?????
Tänk vad många som borde komma till mej och få Taktil beröring istället för att springa på Harrys och Hamlet. Jag måste nog börja med upplysande verksamhet.
Och själv får jag väl gå till Nettan. ( Hon lär få jobba..)

Här är ett test för att se om du
har fullgjort ditt livs viktigaste uppdrag:
Lever du? I så fall är uppdraget inte slutfört.


"Heta stolen"

Hemkommen från veterangruppen.

Idag har vi kört "Heta stolen". Dvs. en person sätter sej på en stol framför alla oss andra, och vi ska ställa frågor till personen. Frågor som sätter igång saker och helst träffar i hjärtat och solar plexus.

Givetvis vet vi gammla "Veteraner" att frågorna ställs för att med kärlek hjälpa varandra vidare i vår andliga utveckling. Men det gick åt lite näsdukar.

Vi hann bara med halva gruppen så vi ska fortsätta med andra halvan nästa gång. Jag tillhörde andra halvan så jag vet vad som väntar då......... Mangel......!!

Nu ska jag bara jobba imorgon också, sen är jag ledig i 5 dar........yehoooo!!!

Måste bädda rent i sängen, det stinker lavendel och maharadja i hela sovrummet efter igår. Men huden blev som en barnstjärt. ( Ja, nästan i alla fall. )

Taktil beröring

Mmmmmmm....... vad skönt!!
Jag har varit i Nettans lokal och fått och gett Taktil beröring. Helt underbart. Taktil beröring är en mjuk massageform som stimulerar och frigör oxytycinet i huden.
Oxytycin är ett hormon som vi brukar kalla må-bra hormonet, och när det aktiveras mår vi helt enkelt bra.

Man går igenom precis hela kroppen, från hårbotten, ansikte och öron till varje tå för sej. Och så använder man oljor med eteriska oljor i. Då kan man blanda själv vad just den personen behöver just då. Lugnande, balanserande eller uppiggande. Eller kanske en blandning av nåt.

Jag körde med balanserande. Ska sova med oljan på i natt, då ger den extra verkan.

Imorgon är det Veterangruppen igen. Den är flyttad till tisdag den här veckan för Carro ska till Hultsfred och jobba på torsdag. Det passade mej bra för på torsdag ska Laila, Pily och jag gå på Takida i Sporthallen. Förband är Sonic Syndicate, hoppas vi fixar att hinna till dom. ( Brukar inte vara så bra på att tima förband av nån anledning.)

Sikta mot månen.
Om du skulle missa,
så landar du bland stjärnorna.


Regressioner

Idag har jag varit i Motala hela dan och haft behandlingar i regressionsterapi. Jättespännande, men man blir helt slut av att hålla på en hel dag.
Måste ta tag i lokalfrågan och komma igång ordentligt här hemma.

Regression betyder tillbakagång och är alltså en vägledd resa tillbaka i tiden i djup avslappning. Man kan hamna i nuvarande liv, fosterstadiet eller i tidigare liv.
Det händer också att man hamnar i liv i andevärlden och får information om uppdrag man har mellan liven och uppdrag i kommande liv.

Det händer också att man hamnar i en fantasivärld som hjälper till att öppna upp för problem och blockeringar i detta liv.

Skönt med ett break från negativa energier på jobbet, men nu är det jobb hela helgen............suck.....

När du hjälper en annan uppför berget,
bestiger du det samtidigt själv.

Igårkväll var jag förresten på bio med Annie ( min dotter ) och såg filmen om Michael Jackson. Det var bra men inte var det som när vi var och såg honom på Ullevi -97, hans sista framträdande i Sverige. Det var magiskt!!!!
Tiger-Pia

Oj oj oj oj oj.... vilka dagar jag har haft! Vi bygger om våra cigg-ställ på jobbet. Det är knöligt och bökigt och allt är i en enda röra.
Och inte nog med det!! Man ska tampas med en sur, egotrippad, puckad och besserwisser till säljare som står för ställen.

Men lite kul är det ju för mina kära medarbetare, som får stifta bekantskap med Tiger-Pia.....

Ja, och det är inte kul kan jag lova. Jag kan vara iskall, avståndstagande och oerhört lååååångsint.

Den stackars saten kan ju inte veta hur motarbetad han kommer att bli i framtiden. ( Jag är alltså tobaksansvarig!!) HI HI HI

Inte särskilt andligt tänker ni........... och det har ni ju rätt i. Men ibland är jag inte mer än människa jag heller.

Men som plåster på såren träffades Milo och jag efter jobbet för att ge varandra behandling. Jag gav henne en regression till tidigare liv, det blev en häftig upplevelse, får se hur hon mår om ett par dar. Och hon gav mej massage. Väldigt välbehövligt och mycket skönt-ont.

Det känns alltid så skönt när man har varit igång, antingen man har fått eller gett.

Vår mörka säck vi släpar efer oss:
Vi tillbringar livet fram till vi är ca. 20 år
med att bestämma vilka delar av oss själva
som vi ska lägga i säcken,
och resten av livet med att försöka
plocka upp dem igen.


Söndagsmeditation

Det blev en superlugn lördagskväll och idag är jag ledig.....dvs. tvättstugan och städning. Får se hur mycket jag orkar. Har ont i ryggen och nacken, skulle verkligen behöva en massage.

Får inte glömma söndagsmeditationen. Kl. 21.00 varje söndag finns det ett stort nätverk med förbund och föreningar över hela världen som mediterar samtidigt och skickar healing till alla behövande och vår moder jord.

Man behöver inte vara med i dom för att sätta sej en stund och vara med i de gemensamma energierna. Tänk positiva tankar och ha en lugn och skön stund.

Kanske får man en positiv upplevelse, ett budskap eller energipåfyllning. Så prova vetja!.......

En stenhög upphör att vara en stenhög
i samma ögonblick som
någon betraktar stenarna
och inom sej ser en katedral.


Inspirationstal

Igårkväll var det dags igen för "Veterangruppen" att träffas. Vi är 8 st. som träffas varannan torsdag hos vår kära mentor Carro.
Vi mediterar en god stund och sen tränar vi våra mediala gåvor.
Det blev en väldigt stark kväll med många budskap och känslor. Ibland händer det saker som man först inte vet vad det handlar om, då får vi hjälpas åt att tolka och ta hand om varandra.
En fick upp en liten flicka ca. 3 år ( hon beskrev hennes klädsel ingående ) som kom cyklande på en röd och vit trehjuling. Plötsligt blir hon väldigt upprörd, får panik och börjar gråta, och hon säger : Det kommer en buss!! Hon blir påkörd!!..........och det är jag!!
Vi förstår snart att hon har fått upp ett tidigare liv. Carro går fram till henne och ber henne att titta den lilla flickan i ögonen och säga att allt är bra nu...allt är som det ska... och att hon kan vara trygg. Smärtan lägger sej snart.
När det blir min tur får jag först upp två "normala" budskap. Sen känner jag plötsligt en oerhört stark energi och jag blir alldeles kokhet. Det är en manlig energi och jag börjar att beskriva honom. Plötsligt när jag pratar om honom börjar han att tala genom mej.
Det är svårt att beskriva men orden bara kommer och man låter inte som man brukar. Vi brukar kalla det för "inspirationstal".
Det var en mycket gammal "Mästare" och vi tror inte det var ända gången vi får höra honom. Spännande.....!

I världens ände är man
inte vad man föddes till,
utan vad man har
inom sej att vara 


W.A.S.P

Ikväll spelar W.A.S.P i Göteborg..............och här sitter jag och surar i soffan..........suck.

Men man kan ju inte åka på allt.

Be inte att få ett lätt liv,
be att få bli en starkare människa.
Be inte om uppgifter som motsvarar dina krafter,
be om kraft som motsvarar dina uppgifter.


Jordbundna andar

Kom precis hem från Milo. Åkte hem till henne direkt efter jobbet och fick jättegod mat och en skön andlig stund. 

Vi tog fram de "hemsk-underbara" OH-korten och kopplade upp oss mot andevärlden.

De som använt korten vet hur starka budskapen är och hur de har en förmåga att träffa mitt i solarplexus.

Bäst vi håller på känner jag plötsligt hur min huvudvärk (som jag redan hade när jag kom) tilltog, och vi ser samtidigt hur en man kommer fram. Han är ljushårig och tandlös och känns väldigt sjabbig. Vi börjar känna oss yra och illamående (som en riktig bakfylla). Vi förstår ganska snart att vi har att göra med en jordbunden.

En jordbunden är alltså en som har dött men av någon anledning fastnat och inte kommit över till andra sidan. De söker sej ofta till oss som jobbar med ljuset för de behöver vår energi och kraft att gå vidare.

Han var inte så svår att få över och vi kunde snart fortsätta med vårt.

Om folk bara visste hur mycket jordbundna vi har omkring oss varje dag. Många vet inte om att de öppnar upp och kan lätt bli utsugna på energi. "Gå in i väggen" och "utbrändhet" är inte alltid vad folk tror!

Min huvudvärk är i allafall borta för den här gången. Och säljaren på jobbet är nog kvitt sin också. Jag tror det var han som hade den med sej.

RSS 2.0